Кіровоград: дітей об’єднало мистецтво

Травень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Упродовж трьох днів, із 1 по 3 травня у Кіровограді тривав VІІ Міжнародний дитячий фестиваль пісні і танцю «Об'єднаємо дітей мистецтвом». Ініціатором і організатором фестивалю вже 7 років поспіль є зразковий аматорський колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Урочисте відкриття фестивалю відбулося 1 травня на сцені кіровоградського Дендропарку. На свято пісні і танцю з’їхалися учасники з Дніпропетровська, Кривого Рогу, Києва, безумовно, Кіровограда та населених пунктів Кіровоградської області: Олександрії, Знам'янки, Первознанівки, Великої Северинки, Бережинки, Торговиці Новоархангельського району, щоб демонстрували свої таланти.
Конкурсна програма фестивалю з вокалу та хореографії пройшла на сцені Кіровоградського районного будинку культури. Свої уміння демонстрували професійному жюрі і глядачам 15 вокальних сольних виконавців, 5 вокальних ансамблів,
11 хореографічних колективів, 3 хореографічні дуети та солісти.
А вже 3 травня на сцені Кіровоградської обласної філармонії відбувся заключний гала-концерт з нагородженням переможців фестивалю.
Гран-прі VІІ Міжнародного дитячого фестивалю пісні і танцю «Об'єднаємо дітей мистецтвом» з хореографії виборов народний ансамбль бального танцю «Конвалія» (м. Кіровоград, керівник Ігор Спінул), у вокальному конкурсі гран-прі виборов фольклорний ансамбль «Ожина» (м. Кривий Ріг, керівник Тетяна Коровко).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool