Кіровоград: дітей навчають, як треба діяти у різноманітних надзвичайних ситуаціях

Лютий 11, 2015 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

В області тривають заняття з учнями загальноосвітніх навчальних закладів щодо дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях.

Організовують такі уроки безпеки працівники Управління ДСНС в області і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. 10 лютого вони завітали до кіровоградських шкіл, щоб ознайомити учнів з основами цивільного захисту. Зустрічі пройшли Кіровоградському колегіумі, ЗОШ №4 та навчально-виховному об’єднанні №6. Працівники Управління ДСНС пояснили дітям як діяти у випадку різних екстремальних ситуацій – зокрема, як поводитися у натовпі, що робити, якщо виявили вибуховий пристрій, як поводитися у випадку загрози терористичного акту. Дізналися діти і про головний сигнал цивільного захисту та про перші дії, якщо такий сигнал пролунав.
Паралельно з лекціями психологи спілкувалися з дітьми, які разом з батьками прибули зі сходу країни. Працівники психологічної служби Управління ДСНС допомагають дітям адаптуватися у нових умовах, забути побачене у рідних містах та подолати проблеми, які можуть виникнути у дитини у період життєвих змін.
Такі візити до шкіл будуть продовжуватися і в подальшому, щоб діти знали якомога більше про те, як захиститися від небезпек.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool