Кіровоград: Єдиний сервісний центр для мешканців області (фото)

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

На виконання вимог Президента України та з метою вдосконалення і підвищення ефективності системи надання послуг МВС, створення доступних та зручних умов для реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, в Кіровограді розпочав свою роботу Єдиний сервісний центр УМВС в області.

Звернувшись до сервісного центру, громадяни можуть отримувати наступні послуги:

-дозволи на носіння, зберігання зброї та продовжувати строки їх зберігання;
-довідки про наявність або відсутність судимості;
- проведення експертиз транспортних засобів;
- здійснення реєстраційно-екзаменаційних операцій;
- оформлення документів на отримання ліцензії з надання послуг охорони майна та громадян суб’єктам підприємницької діяльності;
- отримання консультацій щодо прийняття під охорону Державною службою охорони при УМВС в області квартир та об’єктів, вартості таких послуг, а також монтажних робіт з їх встановлення.

До складу сервісного центру включено підрозділи Управління Державтоінспекції області, громадської безпеки, інформаційно-аналітичного забезпечення, науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та відділу Державної служби охорони при УМВС України в області.
Будівлю, в якій розміщено сервісний центр, обладнано стендами з необхідною для відвідувачів інформацією. Для зручності у фойє облаштовано місце, де громадяни можуть заповнювати відповідні бланки, а також зони очікування.

Подавши заявку на отримання необхідних послуг, працівники самостійно передають її на виконання відповідним службам центру. Тим самим, для людей значно спрощується процедура отримання необхідних їм документів, - розповідає заступник начальника Управління - начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Дмитро Селезньов.

Єдиний сервісний центр УМВС України в Кіровоградській області розташовується за адресою:
м. Кіровоград, проспект Інженерів, 1 А (в приміщенні відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ з обслуговування міста Кіровограда та Кіровоградського району)

li-12

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool