Кіровоград - єдине місто в Україні, де з міського бюджету фінансуються перевезення до садово-городніх ділянок

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 5101 | Коментарі: 0

Кіровоград залишається єдиним обласним центром в Україні де з міського бюджету фінансуються автобусні перевезення мешканців міста до садово – городніх ділянок.

На цьому наголосив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради Микола Цирфа під час наради з головами садово-городніх товариств, до яких щорічно організовуються сезонні безкоштовні перевезення.
- 250 тисяч гривень, закладених у міському бюджеті на 2015 рік дозволили забезпечити поїздки містян до дачних ділянок з травня місяця по вересень, - відзначив начальник профільного управління. - Для транспортного обслуговування всіх 27 садово – городніх товариств були залучені на договірних засадах три міських перевізника, а саме: ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс», ПП «Автобаз-Кіровоград» та Автобаза Облради.

А із вересня поточного року, у зв’язку з надходженням чисельних звернень, з бюджету було додатково виділено 50 тисяч гривень і перевезення продовжилися до 25 жовтня включно, нагадав Микола Цтрфа.
Міська влада планує продовжити організацію таких перевезень і у наступному році. За інформацією Миколи Цирфи, управління вже зробило відповідний бюджетний запит на 2016 рік з урахування збільшення вартості 1 км перевезень та планує забезпечити рейси до СГТ, як і в попередніх роках, з квітня по жовтень місяць.

У свою чергу, голови садових товариств щиро подякували міській владі за таку потрібну допомогу у достатньо складний для всього українського суспільства час.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool