Кіровоград: дільничні звітували про результати роботи

Грудень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Зустріч старшого дільничного інспектора Кіровоградського міського відділу міліції Юрія Пантюхова з головами квартальних комітетів Кіровського району м. Кіровограда відбулася у приміщенні міськвиконкому.

Головна мета заходу – посилення співпраці між представниками громади та «шерифами».
На початку зустрічі Юрій Володимирович розповів про результати роботи сектору дільничних міськвідділу міліції протягом 2013 року. Також детально зупинився на головних завданнях, спрямованих на підтримання правопорядку у місті.
Звернув увагу і на профілактичні заходи, що проводяться дільничними інспекторами міліції з попередження насильства в сім'ї та стосовно осіб, які перебувають під адміністративним наглядом.
Крім того, за участю голів квартальних комітетів жваво обговорювалися питання, що стосуються протидії самогоноварінню, функціонуванню нелегальних пунктів прийому металобрухту, боротьби з незаконним обігом наркотиків на території обласного центру.
Наприкінці спілкування представники громади подякували Юрію Пантюхову за увагу до актуальних проблем і вжиття заходів щодо їх вирішення та висловили побажання проводити подібні зустрічі і надалі.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool