Кіровоград: діалог із бізнесом

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

Нещодавно відбулася зустріч Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області та Кіровоградського обласного відділення Спілки підприємців, малих, середніх та приватизованих підприємств України.

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Підлісний, голова Спілки Олександр Барно, члени Спілки, а також провідні фахівці Головного управління Міндоходів в області.
Темою зустрічі стало обговорення пріоритетних напрямків роботи органів доходів і зборів у 2013 році, а також новації Міндоходів України щодо полегшення умов ведення бізнесу.
Відкриваючи зустріч Олександр Барно зауважив на необхідності здійснення постійного діалогу між контролюючими органами та бізнесом, що дає змогу не тільки вирішити проблемні питання, а й бути поінформованими у всіх новаціях податкового та митного законодавства.
Олександр Підлісний ознайомив присутніх із Стратегічним планом розвитку Міністерства доходів і зборів до 2018 року, затвердженим Кабінетом Міністрів України. „Відповідно до Стратегії, у найближчі п’ять років робота Міндоходів буде спрямована на вдосконалення податкових і митних сервісів, розвиток партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, активізацію міжнародної торгівлі за рахунок оптимізації митного регулювання, боротьбу з корупцією та «тіньовим» сектором економіки, запровадження сучасної IT-функції у роботу органів доходів і зборів”, - зазначив Олександр Підлісний.
Начальник інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів в області Наталія Гай-Воронська ознайомила присутніх із змінами, внесеними до Податкового кодексу України у 2013 році, новаціями у сфері спрощення реєстрації та ведення бізнесу в Україні, розповіла про численні сервіси Міндоходів, а також переваги подання звітності в електронному вигляді.
Зустріч відбулась у форматі конструктивного діалогу, в ході якого, фахівці Міндоходів відповіли на питання учасників заходу.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool