Кіровоград: Державтоінспекція привітала жінок-водіїв (фото)

Березень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1382 | Коментарі: 0

08 березня працівники Державтоінспекції Кіровоградщини приготували подарунок кіровоградським жінкам-водіям та гостям міста з нагоди відзначення свята – Міжнародного жіночого дня.

Інспектори дорожньо-патрульної служби несли службу на шляхах обласного центру та вручали учасницям дорожнього руху святкові букети. До речі, привітання зі святом отримали не лише жінки-водії, а й представниці прекрасної статі, які беруть участь у дорожньому русі у якості пішоходів, із словами щирої вдячності та привітання від колективу Державтоінспекції краю.
Захід пройшов у рамках профілактичної акції «Дякуємо за безпечний рух!», що спрямована на підвищення сумлінності та рівня культури водіння, мотивації до безумовного дотримання правил дорожнього руху водіями та зниження кількості дорожніх пригод. «Маємо надію, що приємний сюрприз у вигляді квітів, а також нагадування про безумовне дотримання Правил дорожнього руху та усна подяка від співробітників обласної Державтоінспекції не лише піднімуть жінкам – учасницям дорожнього руху настрій, а й стануть для них заохоченням до більш відповідальної поведінки на дорозі», — зазначили працівники ДАІ Кіровоградщини.

08 березня працівники Державтоінспекції Кіровоградщини приготували подарунок кіровоградським жінкам-водіям та гостям міста з нагоди відзначення свята – Міжнародного жіночого дня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool