Кіровоград: депутати міської ради вчилися...

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулося навчання з депутатами міськради та помічниками-консультантами депутатів, повідомляє сайт міськради

Під час семінару, який провели начальник юридичного управління Олег Колюка, начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва, завідувач сектору з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами Кіровоградської міської ради Костянтин Осипенко та начальник управління апарату міської ради Людмила Масло народні обранці ознайомилися із порядком заповнення та подання депутатом міської ради декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік та вчилися запобігати виникненню конфлікту інтересів. Під час навчання депутати мали змогу задати запитання та отримати вичерпні роз'яснення за темою заняття.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool