Кіровоград: депутати і службовці міської ради допомогли спецпризначенцям

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 грудня, напередодні Дня Збройних Сил України до бійців 3-го полку спеціального призначення завітали секретар міської ради Іван Марковський, начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко та представники депутатського корпусу міської ради Дмитро Терзов і Андрій Фомуляєв

Вони передали спецпризначенцям комплекти спеціального спорядження, закупленого за кошти, зібрані депутатами і працівниками виконавчих органів міськради. Серед подарунків – ефективні “горілки” шведського виробництва, які працюють на будь – якому рідкому паливі і спеціальні тенти. Т.в.о. командира частини підполковник Сергій Єременко щиро подякував за таку необхідну і вчасну допомогу і пообіцяв, що вже за день – два це спорядження служитиме кіровоградським бійцям на передовій. З початком зими, відзначив Сергій Єременко, розвідгрупи полку гостро потребують білих маскувальних халатів, спальних мішків з комфортністю до -20 С і теплових прицілів. Іван Марковський запевнив командування полку, що працівники міської ради і надалі підтримуватимуть воїнів – спецназівців. Сьогодні у міській раді триває збір одноденного заробітку, який теж планується використати для закупівлі потрібного спорядження.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool