Кіровоград: день інформації «Україно - це твої сини»

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

17 лютого в Кіровоградській бібліотеці ім.Бойченка  буде проведено день інформації «Україно – це твої сини». В його рамках протягом дня оформлюватимуться тематичні книжкові виставки, відбуватимуться заходи та зустрічі.

Ключевим заходом дня стане патріотичний діалог «Волонтерський рух: наша сила в єдності», що відбудеться о 13.45.
В рамках заходу:
- зустріч із волонтерами Громадської ініціативи Армія SOS Кіровоград;
- зустріч із авторами та презентація поетичної збірки «І плаче росами земля…»;
- виступ поета Миколи Голованова та виконавця Андрія Шульги.

О 15.20 відбудеться урок мужності «Герої не вмирають!». Ще рік тому ніхто й уявити не міг, що хтось з них буде добровольцем на передовій, хірургічну практику в лікарні проміняє на польовий госпіталь на фронті або на волонтерських засадах займатиметься постачанням амуніції та товарів в зону бойових дій.
Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів…Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ.
По завершенню заходу відбудеться презентація розділу сайту, присвяченої воїнам АТО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool