Кіровоград: дах, який не знав капітального ремонту близько 40 років

Серпень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Мешканці будинку по вулиці Волкова, 28, корпус 4 звернулися до міської ради з проханням відремонтувати дах, який не знав капітального ремонту близько 40 років.

Секретар міської ради Ігор Волков, як депутат від даного округу, тримав на особистому контролі включення об’єкту до Програми розвитку житлово комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2013 рік та хід безпосередньо ремонтних робіт.
Сьогодні, 15 серпня, Ігор Волков та начальник ЖЕКу №10 Сергій Гресько особисто перевірили якість виконаного капітального ремонту.
На виконання усіх робіт підряднику – КРЕПу №10 знадобилось близько трьох тижнів, ремонт здійснювався за новими технологіями — напаюванням єврорубероїду і комунальники із цим завданням добре впоралися. Співпраця міської влади та одного з найбільших КРЕПів міста виявилася вдалою.
- Можна з впевненістю сказати, що звернення мешканців виконано на 100 %, наголосив Ігор Волков. - Це вже десятий будинок із 34 запланованих у місті Кіровограді дах якого повністю відремонтований у поточному році. Ще на близько десяти покрівлях роботи тривають.
Тож можна бути впевненим, що програма ремонту дахів у Кіровограді буде виконана, підкреслив Ігор Волков.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool