Кіровоград: чудовий захід - вулична акція

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей вже другий рік поспіль Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка провела чудовий захід - вуличну акцію «Щаслива дитина – щаслива Україна».

Недаремно свято дітей відзначають 1 червня - у перший день довгоочікуваного літа та шкільних канікул. В цей день батьки приділяють своїм дітлахам підвищену увагу, а ми намагалися створити їм дійсно гарне свято.
Взяти участь у святковій програмі приїхали багато кіровоградських родин з усього міста. І недаремно, адже всі отримали масу позитивних вражень. Організатори зробили все можливе, щоб свято було не лише веселим, а й пізнавальним. На майданчику сімейного читання маленькі відвідувачі разом із батьками могли погортати різнокольорові та яскраві видання з книжкової виставки «Книжкова торбина для всієї родини» та послухати улюблену казочку чи оповідання.
Діти з великим задоволенням створювали власноруч троянди з солоного тіста та ховали їх до невеличких коробочок – бонбоньєрок, які теж виготовляли своїми руками. Малювали пальчиковими фарбами героїв з мультфільмів та гралися розвиваючими іграшками, наданими Сімейним Монтессорі-центром «Ладушки». Крім цього, постійно працювали художниці боді-арту, які створювали дива на тілі та обличчі дітей.
Весело грала музика, погода була сонячною, тому малеча могла взяти участь в конкурсі малюнків на асфальті. А казкові герої: тигр та жирафа - створили справжнє шоу з веселими танцями, співами та розвагами.
Діти та їхні батьки були дуже задоволені від того, наскільки цікаво провели своє дозвілля, ніби потрапили у веселу, щасливу, чарівну Країну Дитинства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool