Кіровоград: чотири рекорди України від гирьовиків міста

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

14 жовтня, на День захисника України у свято Покрови Пресвятої Богородиці у Кіровоградському ї навчально-виховному об’єднанні «Школа козацько-лицарського виховання І-ІІ ступенів № 21 – суспільно-гуманітарний ліцей – дошкільний навчальний заклад» успішно пройшов молодіжний військовий лікнеп «Любиш Україну – вчись перемагати».

Під час вишколу чемпіон світу та Європи, багаторазовий чемпіон України з жонглювання гирями, тренер-викладач комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» Сергій Шевченко разом зі своїми вихованцями Олексієм Журбою та Миколою Харченком встановив чотири рекорди України у екстремальному та силовому жонглюванні гирями.
По завершенні акції представник книги рекордів України Ігор Підчибій вручив кіровоградським гирьовикам сертифікат, що зафіксував встановлення рекордів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool