Кіровоград: чоловіки за розповсюдження антиукраїнських матеріалів в мережі Інтернет постануть перед судом

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Співробітники СБУ викрили двох мешканців м. Кіровограда, які поширювали через мережі Інтернет матеріали деструктивного характеру, пропагували ідеї сепаратизму та екстремізму.

Встановлено, що для розміщення таких матеріалів підозрювані спеціально створили аккаунти у соціальній мережі, зазначивши у них неправдивих ідентифікуючі дані.
У ході обшуку помешкань вказаних осіб правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, за допомогою якої вони розміщували заклики до повалення конституційного ладу і захоплення державної влади.
Слідчим відділом УСБУ в Кіровоградській області скеровано до суду обвинувальні акти за ч.2 ст.109 Кримінального кодексу України (публічні заклики, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool