Кіровоград: чоловіка побили та пограбували

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції з заявою про пограбування звернувся 35-річний житель обласного центру.

Потерпілий повідомив, що ввечері відпочивав в одному з місцевих кафе. Коли вирішив повертатися додому та вийшов на вулицю, його раптом наздогнав випадковий знайомий із вищезгаданого закладу.
Між чоловіками виникла сварка. Під час суперечки кіровоградець отримав декілька ударів в обличчя і тулуб та позбувся мобільного телефону. Підозрюваний втік з місця пригоди.
Чоловік одразу ж звернувся за допомогою до правоохоронних органів. За вказаними прикметами грабіжника розшукали.
Речовий доказ – мобільний телефон потерпілого – вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області.
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool