Кіровоград: чоловік з допомогою ножа вимагав у жінки гроші

Квітень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

До чергової частини управління Державної служби охорони в Кіровоградській області надійшла інформація про звернення місцевої жительки щодо погрози їй фізичною розправою на одній із центральних вулиць міста Кіровограда.

Наряду групи затримання, який прибув на місце події, потерпіла повідомила, що біля дому, де вона проживає, її зустрів колишній співмешканець та почав вимагати грошові кошти, погрожуючи предметом, схожим на ніж. Після того, як жінка відмовилась виконувати вимоги, чоловік вдарив її в обличчя та побіг у невідомому напрямку.
Відпрацювавши прилеглу територію, біля одного із кафе правоохоронці затримали кривдника, на якого вказала потерпіла.
Під час проведення зовнішнього огляду у затриманого в кишені куртки було виявлено та вилучено складний ніж з довжиною леза близько 10 см.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. 40-річного місцевого жителя доставили до міськвідділу міліції для винесення процесуального рішення. Наразі по даному факту проводиться перевірка.
За матеріалами УДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool