Кіровоград: чоловік схопив качалку та побив свою дружину

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

За цей вчинок кривдникові загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них бригадою швидкої допомоги було доправлено 29-річну кіровоградку з численними тілесними ушкодженнями.
Правоохоронці відразу ж відреагували на повідомлення й затримали підозрюваного. Ним виявився 42-річний чоловік потерпілої.
Як згодом стало відомо, між подружжям виникла сварка. При з’ясуванні стосунків чоловік дав волю рукам, схопив качалку та почав наносити дружині численні удари.
Жінка відразу не звернулася до лікарні та через кілька днів, коли біль став нестерпним, викликала «швидку». Лікарі констатували у потерпілої численні травми в області живота.
Наразі розпочато досудове слідство за ознаками ч. 1 ст. 122 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool