Кіровоград: через куріння в ліжку загинула людина

Жовтень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

У п’ятницю 12 жовтня, через необережне поводження з вогнем при курінні у ліжку на Кіровоградщині сталося відразу 2 пожежі. На одній з них, на жаль, загинула людина.

О 7.20 ранку на диспетчерський пульт служби «101» у Світловодську надійшла інформація про пожежу у приватному домоволодінні в селі Микільське. На місці події виявлено тіло 55-річного мешканця будинку. Причина смерті чоловіка наразі з‘ясовується. Про трагедію повідомила сусідка загиблого, яка побачила дим від пожежі. Як з’ясувалося, чоловік проживав сам, зловживав спиртними напоями. Враховуючи, що осередком займання була постіль, вогонь скоріше за все спалахнув через недопалок, необережно кинутий чоловіком під час куріння в ліжку. Так згубна звичка згубила курця.
Через небезпечне поєднання горілки з цигаркою мало не загинув у вогні і житель міста Новоукраїнка. Інформація про пожежу надійшла до пожежно-рятувальної служби о 16.35. У житловому будинку тимчасово непрацюючого господаря горіло ліжко, постільні речі, вікно та двері. Із палаючого будинку чоловіка у стані сильного алкогольного сп’яніння витягнув батько, який вчасно прийшов у гості до сина та ще раз подарував йому життя. Він же викликав пожежних.
Управління Держтехногенбезпеки в області вкотре нагадує про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. Не ризикуйте: не паліть у ліжку, не залишайте увімкненими без нагляду прилади опалення чи газові плити. Будьте уважними, бережіть себе!


Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool