Кіровоград: було направлено 44 робітники та 34 механізми

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

З 23.00 години 10-го грудня по 8.00 11-го грудня на території області місцями спостерігалися опади у вигляді поземки. Пориви вітру подекуди утворювали перемети на автошляхах.

Для забезпечення безперебійного проїзду та безпечного руху на прибирання снігу та посипку дорожнього полотна протиожеледними сумішами було направлено 44 робітники та 34 механізми. Вся залучена до роботи техніка - з арсеналу дорожніх підприємств Кіровоградщини. На даний час проїзд автодорогами забезпечений в повному обсязі.
Найбільше клопотів стихія завдала Канатівській та Олександрійським ДЕДам, Знам’янському, Олександрівському, Петрівському та Світлдоводському райавтодорам, які проводили розчищення доріг державного, регіонального та місцевого значення у всіх основних напрямках.

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ САД у області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool