Кіровоград: боротьба зі стихійною торгівлею продовжується (ФОТО)

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Вже кілька днів поспіль дільничні інспектори міліції Кіровоградського МВ УМВС України у Кіровоградській області спільно з працівниками управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, а також представниками спецінспекції проводять рейди з метою виявлення та припинення фактів стихійної торгівлі, зокрема у центральній частині міста.

Завдяки вжитим заходам стосовно правопорушників працівники міліції склали адміністративні протоколи за ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях), санкцією якої передбачено покарання у вигляді різного розміру штрафів, у тому числі з конфіскацією предметів продажу.
З громадянами, які організовують незаконну торгівлю, проведено роз’яснювальну роботу про недопустимість подібних дій у невстановлених місцях та про наявність в місті спеціалізованих ринків, на яких вони можуть реалізовувати свою продукцію.
Самі ж мешканці міста повинні пам’ятати, що продукти, придбані на стихійних ринках, у більшості випадках не відповідають встановленим стандартам якості. Купуючи товари просто з тротуарів, поблизу проїжджої частини дороги, кіровоградці ризикують серйозно нашкодити своєму здоров'ю.

Кіровоград: боротьба зі стихійною торгівлею продовжується (ФОТО)

 

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool