Кіровоград: Близько 300 громадян звернулися на особистий прийом до керівництва міліції

Квітень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Загалом протягом трьох місяців до органів та підрозділів внутрішніх справ області надійшло понад 2200 звернень громадян, з них майже 88% - заяви, 12% - скарги та 0,2 % - пропозиції.

У результаті розгляду 990 звернень задоволено, за 435 заявами громадянам відмовлено, 160 визнано обґрунтованими, 232 – необґрунтованими. Решта звернень знаходиться на розгляді та направлена за належністю до органів та підрозділів УМВС в області. Враховано 5 пропозицій громадян.
267 звернень стосувалися неналежних дій або бездіяльності правоохоронців. З них 147 скарг надійшло безпосередньо на адресу керівництва обласного апарату. Після проведених перевірок 18 звернень громадян визнано обґрунтованими, винних працівників притягнено до дисциплінарної відповідальності.
До керівництва Управління та галузевих служб особисто з початку року звернулося близько 300 чоловік, із них майже сто – на особистий прийом до очільника відомства. Керівниками міськрайорганів внутрішніх справ на місцях прийнято понад 480 жителів Кіровоградщини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool