Кіровоград: благодійний розпродаж

Жовтень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Бібліотекарі нашої книгозбірні взяли участь у благодійному розпродажі Garage Sale. Організаторами заходу виступили кіровоградські волонтери Олексій Тітов та Катерина Гіленко. Метою заходу став збір коштів на теплі речі для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Бажаючих долучитися до доброї справи у Дворику по вулиці Дворцовій зібралось чимало. І це не дарма, адже програма заходу була насиченою та цікавою. Відвідувачі заходу могли придбати для себе корисні речі або ж поробки, створені кіровоградськими майстрами та школярами. Усі бажаючі могли стати учасниками різноманітних майстер-класів. Тут створювали карту України з гофропаперу, янголів-охоронців та веселі поробки в техніці орігамі бутони троянди з паперу та цукерок.
Потурбувалися організатори про цікаву програму з виступами творчо обдарованої молоді та конкурсами для малечі. Усі бажаючі мали змогу пригоститися чаєм та смачними тістечками від кіровоградських кав’ярень.
Наша бібліотека в рамках ярмарку організувала розпродаж поробок, створених працівниками книгозбірні та провела благодійний майстер-клас «Подаруй листівку воїну». Під час заходу усі бажаючі мали змогу відчути себе справжніми дизайнерами – придумати оформлення листівки та відтворити її власноруч. І малеча і дорослі охоче створювали листівки в яких писали гарні побажання нашим хлопцям, яких ми всі шануємо та чекаємо.
Протягом дня нашій бібліотеці вдалось зібрати 300 грн., які ми передали організаторам разом з купою чудових листівок, що були створені цього дня. Всього ж під час ярмарку було зібрано майже 20 тисяч гривень, що перевершило сподівання організаторів та підтвердило щедрість і небайдужість кіровоградців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool