Кіровоград: Бізнес-Школа розпочинає навчальний рік

Серпень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Вже другий рік поспіль відкриває двері Бізнес-Школа “Юніор” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.

З 1 жовтня щоп’ятниці протягом 12 занять ТОП-менеджери фiлii банку, провідні фінансові експерти та фахівці області відкриватимуть слухачам світ банківської системи, навчатимуть основам програмування, фінансів, історії грошей.

Безкоштовні заняття у форматі презентацій, вільного спілкування та солодощі у перерві сподобаються всім дітям, незалежно від віку чи особистих захоплень. Крiм того, діти мають змогу «приміряти» на себе роботу касира, інкасатора, кредитного експерта, маркетолога або керівника відділення.

Слухачами Бізнес-школи можуть стати всі бажаючі від 10 до 16 років. “Юніор” працює не лише в обласному центрі, а й у Знамянці та Олександрії. Аби стати одним із щасливчиків, досить зареєструватись на сайті www.juniorbank.ua! та чекати на дзвінок банку.

Випускники БізнесШколи “Юніор” отримують дипломи про закінчення та вносяться до кадровогро резерву ПриватБанку.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool