Кіровоград: бійка біля Інтернет-клуба

Липень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Під час конфлікту 18-річний житель обласного центру спричинив потерпілому травми голови. За вчинене хлопцю загрожує до 8 років ув’язнення.

Пригода сталася у вечірній час біля одного із Інтернет-клубів міста. Між двома парубками раптово виник словесний конфлікт. У ході сутички зловмисник наніс 19-річному кіровоградцю удар кулаком в обличчя, від якого потерпілий втратив рівновагу й впав на землю.
Лікарі діагностували у хлопця відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та перелом кісток черепа.
- Правоохоронці затримали зловмисника на місці злочину, - розповів керівник Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool