Кіровоград: більше 90 службових перевірок провели у Головному управлінні ДФС в області

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

З початку року відділом власної безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 348 профілактичних заходів. З них посадовим особам винесено 22 офіційних застереження про недопущення протиправної поведінки.

Крім цього співробітники відділу здійснили 97 службових розслідувань. Із них чотири матеріали направлено до правоохоронних органів. За результатами перевірок вжито заходів реагування стосовно 23 працівників ГУ ДФС в області.
З метою виключення можливості прийому осіб до органів ГУ ДФС у Кіровоградській області з низькими морально-діловими якостями, відділом власної безпеки постійно проводиться ретельне вивчення відомостей кандидатів, які претендують на заняття вакантних посад.
Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool