Кіровоград: бібліотекарі провели поетичну хвилю

Березень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

19 березня шанувальників віршованого слова зібрала у бібліотеці-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи поетична хвиля «Все, що душа довірила словам…».

Ведуча заходу - завідуюча бібліотеки Ірина Абрамова привітала присутніх із Всесвітнім днем поезії ліричним віршем, налаштувавши на неймовірну подорож невичерпними і незбагненними світами поетичної творчості.

На зустріч завітала наша колега - відома місцева поетеса Ірина Хоменко, творчість якої вже з перших рядків закликає до відвертості і душевності, налаштовує на щирість. Поетеса презентувала нові збірки своїх поезій, читала вірші на вічну тему кохання, ділилася роздумами, враженнями, відповідала на питання.

Ірина Анатоліївна порадила поетам-початківцям бути впевненими у собі, у своїх силах, мати власний погляд на речі, не соромитися викладати свої почуття на папері, творити, писати, мріяти, розкривати у собі найсвітліші мрії та найчистіші помисли.

Наостанок бібліотекарі побажали усім учасникам поетичної хвилі творчого розвитку і злетів і нагадали, що саме поезія здатна наповнити наші серця натхненням, добром, надією, вірою і любов’ю, а світ навколо зробити кращим.

Ірина Абрамова

19 березня шанувальників віршованого слова зібрала у бібліотеці-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи поетична хвиля «Все, що душа довірила словам…».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool