Кіровоград: бібліотекарі провели патріотичний квест

Березень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

15 березня філія №18 провела патріотичний квест «Маленькі українці». Розпочався він з екскурсії по бібліотеці. 16 учасникам, а ними стали учні 3-В класу ліцею "Сокіл" (учитель - В'юник Лариса Анатоліївна), бібліотекарі розповіли правила проведення квесту і вручили карти з завданнями.

Шукачів пригод чекав лабіринт по бібліотеці з 7 станцій – «Історичної», «Географічної», «Туристичної», «Патріотичної», «Наша мова – солов’їна», «Народознавчої» і остання - «Забавлянки бабусі Мар’янки».

Коли усі завдання було виконано, кожна команда отримала конверт з зашифрованим текстом. Прочитавши за допомогою шифру вірші Т.Шевченка, необхідно було віднайти потрібну книгу, яка містила записку «Ви – переможці!»
Перемогла команда жовто-блакитних Літвінова Вадима . Приз переможцям – книги про історію нашого міста, а подарунки усім учасникам – обереги «Домовичок».

Усі команди отримали грамоти за винахідливість, кращу командну гру та жагу до пригод. Фотосесією з частуванням «патріотичним» тортом закінчився цей пізнавальний, динамічний, креативний захід.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool