Кіровоград: бібліотека зустрічає друзів!

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Новий рік завітав в кожну домівку, на кожну вулицю, до кожного з нас.

Безліч нових сюрпризів підготувала для мешканців та гостей нашого міста Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка.
Всіх, хто нещодавно приїхав до м. Кіровоград або не мав змоги раніше відвідати нашу бібліотеку, запрошуємо на цікаву та пізнавальну екскурсію. Ви дізнаєтесь як сьогодні працює сучасна книгозбірня, поринете в загадковий світ читання. До Ваших послуг фонд літератури на різні смаки та уподобання.
Для бажаючих поринути у світ Інтернет-технологій працює Інтернет-центр, де можна не тільки попрацювати за комп’ютером, а й отримати необхідні знання на безкоштовних курсах комп’ютерної грамотності.
Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка має цікаву історію, її приміщення є втіленням та невід’ємною частиною архітектури старого міста Єлисаветграда (Кіровограда). За бажанням, Ви можете здійснити відео-мандрівку вулицею Дворцовою.
Не упустить нагоди здобути нові знання та нових друзів разом з бібліотекою!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool