Кіровоград: батьки трирічного хлопчика закрили його в хаті та покинули на тривалий час

Червень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Прокуратура області контролює хід досудового розслідування кримінального провадження зареєстрованого за ч.1 ст.125 КК України за фактом виявлення у трирічної дитини тілесних ушкоджень.

Подія мала місце 3 червня поточного року у м. Кіровограді. Трирічного хлопчика, який плакав на вікні власного будинку, виявили небайдужі перехожі та викликали міліцію та швидку. Виявилось, що дитину батьки на тривалий час залишили саму вдома. При первинному огляді медичними працівниками у дитини виявлено множинні забої спини, сідниць, стегон, гематомі лоба та виличної області.
Зазначимо, що родина на обліку служби у справах дітей не перебувала, проте має статус малозабезпеченої. На даний час, вирішується питання про відібрання малолітнього у матері без позбавлення батьківських прав терміном на 1 рік.
В свою чергу прокуратурою області буде надана правова оцінка діям чи бездіяльності відповідних соціальних служб, до поля зору яких вказана сім’я не потрапила.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool