Кіровоград: батьки ліцеїстів контролюють витрати свої дітей

Листопад 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Природничо-математичний ліцей №25, що у м. Кіровоград, приєднався до нової системи обліку відвідувань та сплати шкільних обідів за допомогою пластикових карток Юніора ПриватБанку.

ПриватБанк пропонує батькам всіх українських школярів зручну систему, яка допоможе їм контролювати витрати своїх дітей та відвідування школи.

“Ми пропонуємо карти Юніор ПриватБанку, за допомогою яких діти зможуть оплатити харчування в шкільній ідальні, а вчителі запровадити систему табелювання, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку Агентська мережа Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - З початку нового навчального року - це вже другий навчальний заклад, який приєднався до цієї програми”.

“Співпраця з Банком дає нам чудовий інструмент інформування батьків про новини школи через безкоштовні смс, - продовжує розмову Лілія Матяшова, директор комунального закладу "Навчально-виховне обєднання №25 "Загальноосвітньої школи 1-3 ступенів, природничо-математичного ліцею, центру позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради. - А батьки отримали можливість контролювати відвідування школи дітьми. Час приходу і виходу дитини зі школи буде зафіксовано за допомогою зчитування карти ЮНІОРА через термінал. Крім того, самостійне користування карткою, оплата обідів чи використання її за межами ліцею навчить дітей раціональному використанню коштів та відповідальності”.

Така зручна і легка у використанні технологія дає змогу учбовому закладу застрахувати себе від таких неприємних інцидентів, як втрата учнем готівки або її крадіжка. Навіть, якщо дитина втратить карту, гроші на ній залишаться в цілості й схоронності.

“Втім, багато батьків хотіли б вберегти гроші не тільки від невиправданих витрат або крадіжок, а й від спокус власних чад - пояснює Вікторія Заболотна. - На цей випадок карта Юніора надає батькам масу можливостей. По-перше, протягом двох хвилин після того, як школяр розплатився карткою Юніора, на телефон батькам приходить смс-повідомлення про суму покупки і місце, де вона здійснена. По-друге, батьки можуть обмежити можливість знімати готівку з картки. Третій варіант контролю - встановлення щоденного ліміту витрат. Словом, можна бути впевненим, що всі виділені школяру гроші не вивітряться за пару годин”.

Для поповнення балансу дитячої карти батькам не потрібно приходити у відділення Банку або шукати банкомат: Кошти дитині можна щоразу переводити з власної картки ПриватБанку чи просто встановити послугу регулярне поповнення через мобільний банкінг Приват24.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП -менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І чому б нинішнім кіровоградським школярам не освоїти найвищі сходинки світового фінансового ринку?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool