Кіровоград: аварія на контактних мережах тролейбусної лінії

Травень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1774 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 травня, орієнтовно о 7.00 по вул. Лейтенанта Шмідта (біля аеропорту) стався обрив контактної лінії ТОВ «Єлисаветградської транспортної компанії», що призвело до тимчасового припинення обслуговування тролейбусами мікрорайону Новомиколаївки та вул. Полтавської (маршрут № 10 «вул. Генерала Жадова – Лісопаркова»).

Як повідомив заступник начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Зубченко, з метою забезпечення підвозу мешканців міста у ранкову годину «пік» було збільшено кількість транспортних засобів та зменшено інтервали руху між ними на автобусному маршруті № 1 «вул. Космонавта Попова – Лісопаркова» (до 3 хв.) та маршруті № 150 «сел. Молодіжне - вул. Генерала Жадова» (до 10-12 хв.)
Пошкодження мережі було усунуто ремонтними бригадами даного підприємства. З 8.30 роботу електротранспорту відновлено у повному обсязі. Виконавчі органи міської ради та керівництво ТОВ «Єлисаветградської транспортної компанії» приносять свої вибачення мешканцям міста за тимчасові незручності, що пов’язані з роботою громадського транспорту.
Довідково: Для задоволення збільшеного попиту населення у пасажирських перевезеннях вищезазначені автобусні маршрути (№ 1 та № 150) протягом останньої декади травня продовжать функціонувати із зменшеними інтервалами руху.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool