Кіровоград: аукціон літніх розваг на районі «Шкільний»

Червень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1450 | Коментарі: 0

Бібліотека-філія №8, що на районі «Шкільний», гостинно відчинила двері для своїх маленьких гостей з літнього табору відпочинку «Сонечко» Загальноосвітнього закладу №16, які із задоволенням прийняли участь у аукціоні літніх розваг «Спинилось літо на дорозі».

Дітлахи дізналися, що таке гра та які види ігор існують. А потім прийняли активну участь у конкурсах: «Додай ім’я казкового героя», «Інсценування», «Дізнайся казку»; грі «Казкова естафета» та бліц-турнірі.
Продовжилося свято відгадуванням загадок, малюванням, складанням пазлів, малюки розповідали про прочитані книги, грали в ігри , співали улюблені пісні з казок та мультфільмів. А у рухливих іграх показали які вони спритні і кмітливі, що їм притаманний веселий командний дух та бажання перемагати.
На нашому аукціоні діти придбали позитивне спілкування, можливість розкрити свої приховані таланти, відпочинок та гарний настрій. Сюрпризом свята стали різноманітні солодощі, які всі отримали після розваг.
Бібліотекар Тетяна Горова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool