Кіровоград: апаратна нарада в облдержадміністрації

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1290 | Коментарі: 0

Сьогодні, під час апаратної наради, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Ельза Лещенко розповіла про перші результати виконання завдань на рівні області, визначених Президентом України у нових соціальних ініціативах, стосовно охоплення дітей дошкільною освітою.

 Вона повідомила, що на рівні усіх районів за минулий тиждень проведено відповідні обговорення поставлених завдань, з тим аби підготувати конкретні плани дій із врахуванням особливостей певної території.
Вона конкретизувала і ті завдання, що визначило керівництво області минулої апаратної наради щодо порушеної теми. Зокрема, пріоритетні напрямки для дій керівникам територій стосуються 95-відсоткового охоплення дітей дошкільною освітою, створення навчально-виховних комплексів та ліквідації черг до дитячих садочків.
Озвучила директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації і результати проведеного моніторингу дошкільних закладів, як це і доручав голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко. Наразі 2 дитячих садочки у Новоукраїнському та Вільшанському районах перебувають на капітальному ремонті, іще 5 закладів потребують такого ремонту, у 16 населених пунктах області, де є дитячі садочки, немає дітей дошкільного віку і 14 садочків в області взагалі непридатні для цільового використання.
А щодо планів на цей рік, Ельза Лещенко розповіла, що має відновитися робота 3-х дитячих садочків, повинні відкритися 56 додаткових груп і буде створено 12 навчально-виховних комплексів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool