Кіровоград: Андрій Райкович взяв на особистий контроль температурні режими

Січень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Теплові режими в закладах освіти і охорони здоров’я Кіровограда мають беззаперечно відповідати діючим санітарним нормам.

На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 11 грудня. Міський голова звернув увагу керівників теплогенеруючих підприємств на незадовільну температуру в приміщеннях ЗОШ №16, ДНЗ №71, міської дитячої лікарні.

- У даному випадку – це зона відповідальності ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”, - відзначив Андрій Райкович. – Попереджаю, що контроль з боку влади за дотриманням належних умов теплопостачання до житлового фонду і соціально – культурних об’єктів міста буде суворим. Я особисто перевірю температурний режим у кіровоградських школах і садочках.

Очільник міста запевнив, що кожний факт зниження тепмератури нижче норми буде ретельно проаналізований і попередив керівників теплогенеруючих підприємств про неприпустимість відмови тепловиків від участі в роботі комісій, які складають акти про невідповідність температури санітарним нормам.

Крім того, Андрій Райкович доручив керівництву ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” перевірити додатково стан приміщень котелень. Деякі з них, відзначив міський голова, працюють без належного утеплення, “без вікон і дверей”.
- Місто дало вам в оренду майновий комплекс не для того, щоб ви його довели “до ручки”, - нагадав орендарям ЦМК Андрій Райкович. –

Працюйте, заробляйте гроші для свого колективу, але майте совість, за стан майна ми з вас спитаємо.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool