Кіровоград: Андрій Райкович вітає мешканців міста

Січень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Для усіх кіровоградців 8 січня – це особливий день

День визволення міста від гітлерівської окупації - одна з героїчних сторінок Другої світової війни. 72 роки тому воїни 2-го Українського фронту за чотири дні напружених бойових дій назавжди звільнили Кіровоград від німецької неволі.

Важкою ціною далася нам ця перемога. Понад 36460 воїнів, славних синів і дочок нашого народу, віддали своє життя за визволення міста. Кіровоградці високо цінують безсмертний подвиг визволителів і бережуть в своїх серцях пам’ять про живих і полеглих героїв, які пролили кров і віддали своє життя за нашу свободу.

Сьогодні ваші внуки перейняли від вас естафету оборонців рідної землі. Кращі сини Кіровограда захищають зі зброєю в руках свободу і єдність держави на сході України – на фронтах антитерористичної операції.
Низький уклін вам, ветерани, велика подяка за можливість жити і працювати на благо України, за дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі. Від щирого серця бажаємо вам миру та щастя, здоров'я, довголіття та благополуччя!

Міський голова Андрій Райкович
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool