Кіровоград: Андрій Ніколаєнко побував на останньому дзвонику (ФОТО)

Травень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Сьогодні випускники загальноосвітніх закладів по всій країні відзначають свято "Останнього дзвоника".

Зранку голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко завітав до Кіровоградського природничо-економіко-правового ліцею – спеціалізованої школи I-III ступенів № 8, щоб привітати з цією подією випускників навчального закладу, їх батьків та вчителів.
– Сьогодні ви перегорнули ще одну сторінку свого життя, кожен з вас отримав ті знання, на які розраховував, і, сподіваюсь, час, який ви провели за шкільною партою, не пройшов для вас марно та наблизив до певної мети, – звернувся Андрій Ніколаєнко до випускників.
Андрій Ніколаєнко побажав випускникам вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів і мрій, а професійних здобутків та натхнення – усім педагогам.
Голова облдержадміністрації оглянув навчальні класи, кабінети, мав цікаву розмову з випускниками і їхніми батьками.
– Створення належних умов для духовного, фізичного та інтелектуального розвитку школярів – одне з найважливіших завдань, яке ми зараз вирішуємо за дорученням Президента України в освітній галузі. Невипадково саме ваш ліцей, разом з 56-ю кращими навчальними закладами з усієї країни було обрано для участі у реалізації Національного проекту, започаткованого Президентом України – "Відкритий світ", який має поєднати усі навчальні заклади держави сучасною мережею 4-G. І сьогодні я з великим задоволенням хочу вручити вашому ліцею сертифікат на нове комп’ютерне обладнання для 4-G-мережі, а це 30 планшетів, 30 нетбуків, 12 ноутбуків та комп’ютерна дошка, а також обладнання для кабінетів фізики, хімії та біології, що дозволить на належному рівні підготувати школярів для життя у сучасному інформаційному суспільстві, – відзначив голова ОДА.
Зі словами вдячності за підтримку, яку надає держава, обласна влада навчальному закладу, до керівника області звернулися директор ліцею Ігор Яковлєв, ліцеїсти та їхні батьки.
Також Андрій Ніколаєнко подарував навчальному закладу більше 60 творів класиків української та світової літератури.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool