Кіровоград: Анатолій Вітюк провів перший особистий прийом

Травень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 2019 | Коментарі: 0

5 травня 2014 року новопризначений начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Анатолій Вітюк провів перший особистий прийом громадян.

На зустріч з керівником міліцейського відомства прийшли близько 10 осіб – як мешканці обласного центру, так і жителі кількох районів області.
Питання, які відвідувачі прагнули обговорити і знайти шляхи їх якнайшвидшого вирішення, стосувалися ходу та результатів розслідування окремих кримінальних проваджень, соціально-побутових конфліктів, порушення прав у процесі працевлаштування та інші.
Начальник Управління уважно вислухав кожного громадянина та негайно надав доручення керівникам окремих служб.
– За будь-яких обставин ми будемо діяти лише в рамках законодавства України і ніяк інакше, – запевнив Анатолій Іванович.
Один з відвідувачів, який взагалі вперше побував на прийомі у керівництва УМВС, поділився своїми враженнями від зустрічі. Зокрема, він зазначив, що залишився задоволеним спілкуванням з начальником Управління і в подальшому сподівається отримати допомогу з питань, що стосуються компетенції міліції.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool