Кіровоград: акція у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

Травень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

6 травня працівники пожежно-рятувальної служби завітали у гості до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м.Кіровограда, щоб поспілкуватися з вихованцями та нагадати їм правила безпеки життєдіяльності.

На акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» діти мали можливість переглянути виступи чергового караулу другої державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області, ознайомитися з тактико-технічними характеристиками спецавтомобіля. Продемонстрували дітлахам і роботу гідравлічних ножиць, що розрізають металоконструкції. Позмагалися хлопці та дівчата у спритності й ерудованості з питань безпеки життєдіяльності. Працівник групи піротехнічних робіт нагадав як поводитися, якщо знайшли застарілі боєприпаси. Юним учасникам захід дуже сподобався, вони дізналися багато нової і цікавої інформації.
Дирекція закладу дуже вдячна за проведення рятувальниками такого заходу, тому що акція «Запобігти.Врятувати.Допомогти» має на меті не тільки нагадати дітям необхідні правила, але й вчить аналізувати почуте: змусити кожного з його учасників замислитися над питаннями власної безпеки та що треба робити аби уникати ситуацій, що можуть призвести до трагічних наслідків.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool