Кіровоград: акція у соціальному гуртожитку

Березень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

Акцію «Потурбуйся про свою безпеку» рятувальники провели у Кіровоградському міському соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Гостей з обласного Управління ДСНС юнаки та дівчата прийняли з радістю. Рятувальники ознайомили молодь з основними заходами безпеки у побуті, під час перебування на льоду та звернули увагу на те, як поводитися у разі інших загрозливих ситуацій – у натовпі, у випадку захоплення в заручники та інших. Ознайомили аудиторію і з правилами поводження з вибухонебезпечними предметами та вибуховими пристроями. Жителі гуртожитку активно приймали участь і в конкурсах – «Боївка», «Протигаз», «Влуч у ціль» та на хвилину могли спробувати у професії рятувальника. Кожен отримував невеличкі подарунки з брошурами та пам’яткою, як діяти у екстремальних ситуаціях.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool