Кіровоград: акція у ДНЗ «Теремок»

Грудень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити у дошкідьних закладах міста гру-змагання «Безпечна мандрівка». Захід покликаний навчити малят поводитись так, щоб власними вчинками не спричинити біду або не потрапити у прикру ситуацію та не нашкодити собі.

1 грудня рятувальники побували у ДНЗ «Теремок». Під час гри дошкільнята залюбки спілкувались з працівниками Служби портяунку, брали активну участь у конкурсах, змаганнях, відповідали на запитання вікторини. При цьому малюки охоче демонстрували свої знання правил безпеки, яких вже навчились у садочку під час тематичних занять, та дізнались від батьків у родинах.

Завдяки старанням фахівців Служби «101» вихованці «Теремка» здійснили пізнавальну мандрівку до вигаданої країни, під час якої повинні були виконувати завдання, запропоновані рятувальниками: розгадати загадку про вогонь, пожежу чи сірники, перевтілитись у хороброго вогнеборця, визначити, які з предметів у «Загадковому мішечку» можуть бути небезпечними, швидко подолати дистанцію з перешкодами на уявному пожежному автомобілі. Усі без винятку змогли показати свої таланти, оскільки під час заходу проводились і рухливі ігри, і творчі завдання та завдання на кмітливість.

На завершення подорожі рятувальники закликали допитливих мандрівників завжди бути обережними, слухати дорослих та не бавитись із небезпечними предметами.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool