Кіровоград: акція протесту біля районного суду (ФОТО)

Квітень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

8 квітня у Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» продовжувалася акція протесту.

Акція проводилася біля приміщення Кіровського районного суду м.Кіровограда активісти прийшли підтримати валютного позичальника під час проведення судового процесу.
Представники Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» в черговий раз зібралися біля приміщення суду для захисту своїх прав. Сьогодні розглядався судовий процес по валютному позичальнику вищезазначеної організації. Тому для учасників акції ці засідання є важливими.
Також представники Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» збираються прийняти участь у акції на підтримку своїх прав під стінами Верховної Ради у м.Києві.

8 квітня 2015 року у Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» продовжувалася акція протесту.

8 квітня 2015 року у Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» продовжувалася акція протесту.

Дмитро Бивалий,  фото автора.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool