Кіровоград: активізована попереджувальна робота серед дорослого населення та дітей і студентів

Червень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Стоять по-літньому погожі дні - пора відпочинку й веселощів.

«Але під час відпочинку не варто забувати про безпеку! - Нагадують рятувальники. – Щоб гарний настрій не потьмарився травмами, шкодою для здоров’я або ж миттєвою втратою майна».
Тож працівники пожежно-рятувальної служби активізували попереджувальну роботу серед дорослого населення та дітей і студентів, у яких зараз канікули, щоб не допустити збільшення кількості надзвичайних ситуацій і подій на території регіону.
Зокрема арсенал пропагандистської роботи Управління ДСНС поповнився такими новими формами роботи, як проведення акції «Потурбуйся про свою безпеку!» у всіх мікрорайонах обласного центру та в містах обласного підпорядкування, під час яких фахівці Служби 101 нагадують основні правила безпечної життєдіяльності, а також навчають діям в умовах загрози або виникнення надзвичайної ситуації суспільно-політичного чи військового характеру, що на сьогодні залишається досить актуальною темою. Учасниками або ж просто глядачами таких акцій вже мали нагоду стати мешканці мікрорайонів Кущівки, Лелеківки, 101-го, Жадова, а також ті городяни і гості Кіровограда, хто в День захисту дітей відвідали Ковалівський парк, Дендропарк чи парк Крючкова. Відбулись вони вже у Заводському мікрорайоні Світловодська, на площі Попова в Олександрії, на вулицях Знам’янки.
Традиційно незмінним під час проведення акцій залишається демонстрація рятувального спорядження і оснащення, що є на озброєнні служби порятунку області. Також фахівці групи піротехнічних робіт продовжують нагадувати про все ще досить часті випадки виявлення громадянами застарілих боєприпасів та заходи безпеки у поводженні з такими небезпечними знахідками. Крім того, як і раніше, громадяни можуть вільно поспілкуватись із рятувальниками, з’ясувати певні питання, що стосуються роботи Держслужби з надзвичайних ситуацій, а діти – посидіти за кермом пожежного або рятувального автомобіля, потримати у руках та добре роздивитись рятувальний інструмент.
Запрошуємо жителів міст взяти участь у наших акціях: ви та ваші діти зможете цікаво і з користю провести час. Про дату та місце проведення можна дізнатись з анонсів на власному сайті Управління ДСНС в області.
Прес-служба У ДСНС в області

Стоять по-літньому погожі дні - пора відпочинку й веселощів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool