Кіровоград: 50 років слідчого апарату ОВС України

Липень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

1 липня виповнилося 50 років з дня створення слідчого апарату в системі органів внутрішніх справ України

 Саме з нагоди цієї поважної дати у святковій залі УМВС зібралися керівництво Управління, ветерани та працівники слідчих підрозділів ОВС Кіровоградщини.
- Професія слідчого, без перебільшення, особлива. В ній поєднано професіоналізм та об’єктивність, чесність і порядність, вміння приймати правильні рішення, від яких часто залежать долі людей, – зазначив, звертаючись до присутніх, начальник УМВС генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв.
Керівник міліцейського відомства подякував слідчим та ветеранам за службу і побажав їм міцного здоров’я, добра та благополуччя, успіхів у роботі.
З нагоди свята Костянтин Миколайович вручив низці працівників слідчих підрозділів області цінні подарунки. Також кілька правоохоронців під час урочистостей отримали чергові спеціальні звання.
З найкращими побажаннями звернулася до своїх підлеглих і гостей свята – ветеранів слідства перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління полковник міліції Ольга Терещенко.
«Особливі слова вдячності сьогодні для наших ветеранів. Ви доклали чимало зусиль для розвитку і становлення слідчих підрозділів міліції Кіровоградщини, передавали свої вміння і досвід молодим працівникам. Щиро вірю, що гарні традиції гідно продовжуватимуть ті, хто прийшов вам на зміну і вирішив пов’язати своє життя з професією слідчого!» – наголосила Ольга Олександрівна.
Ще одним приємним моментом в урочистостях стало вручення працівникам та ветеранам пам’ятних медалей «50 років слідчого апарату ОВС України».
Зі свого боку, також привітав присутніх у залі і колишній начальник слідчого управління УМВС в області полковник міліції у відставці Анатолій Руденко.
Після урочистих заходів працівники слідчих підрозділів та гості насолоджувалися святковим концертом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool