Кіровоград: 40-річного чоловіка забили до смерті

Березень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Спільне розпиття спиртних напоїв у компанії жителів обласного центру виявилося для одного із них останнім у житті. Лікарі швидкої, які прибули за викликом до будинку потерпілого, констатували смерть чоловіка, на тілі якого виявили численні травми.


- Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування, - розповідає перший заступник начальника Кіровського відділу міліції Дмитро Кравченко. - У результаті вжитих заходів через кілька днів працівники міліції затримали підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень місцевому жителю. Ним виявився раніше судимий 27-річний кіровоградець.
Попередньо встановлено, що чоловіки разом вживали алкоголь у будинку 40-річного знайомого, потім між ним виникла сварка. Молодший почав бити старшого руками та ногами у різні частини тіла. Після чого втік з місця події. За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в наслідок гострої крововтрати та пошкодження внутрішніх органів.
У ході проведення подальших слідчих дій правоохоронці також встановили причетність підозрюваного до скоєння пограбування жительки обласного центру. Кілька днів після «смертельного» застілля зловмисник переховувався на території різних районів області, а потім повернувся до Кіровограда. На одній із вулиць міста неподалік будинку чоловік разом із 32-річним знайомим (теж раніше судимим) вирвали із рук перехожої сумку. Разом із якою жінка позбулася документів, гаманця з грошима у сумі 30 гривень та кількох банківських карток.
Наразі підозрюваних затримано. За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України), 27-річному зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.
Доведеться товаришам відповідати і за пограбування. Санкцією ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, за якою також відкрито кримінальне провадження, строк максимального покарання становить до шести років ув’язнення. Слідство триває.


СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool