Кіровоград: 30 вересня не забудьте привітати улюблену бібліотеку

Вересень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Це особливе свято для кожної бібліотеки та її користувачів. Саме тому бібліотекарі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка приготувалися відзначати це свято разом з улюбленими читачами.

Цього дня Ви зможете:
- Записатися до бібліотеки абсолютно безкоштовно!
- Відвідати цікаві тематичні заходи!
- Стати учасниками унікальної екскурсії потаємними закутками бібліотеки!
- Переглянути виставки нової, «щойно отриманої» літератури.

А також, об 11.00 усі бажаючі зможуть долучитися до «Шевченківських читань». Біля пам’ятника Тарасу Шевченку (майданчик обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара) відбудеться акція голосних читань віршів Т.Г.Шевченка. Під час акції, яка проводиться спільно КЗ «Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. І. Чижевського», обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.М. Бойченка, обласною бібліотекою для дітей ім. А.П. Гайдара, небайдужі кіровоградці читатимуть вірші Т. Шевченка з різних носіїв (книжок, планшетів, е-книжок, мобільних телефонів тощо). Меседж голосних читань: «200 років – 200 секунд».
Захід супроводжуватиметься переглядами виставки малюнків учнів художньої школи ім. О.О. Осмьоркіна «До України серцем пригорнуся», книжкової виставки різних видань «Кобзаря» «Шевченкова криниця у віках». Також учасники акції матимуть можливість взяти участь у флеш-мобі «Нас єднає Тарасове слово».

Запам’ятай цей день – 30 вересня та не забудь привітати улюблену бібліотеку з професійним святом!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool