Кіровоград: 19-річна злодійка раніше вже мала судимість

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 19-річна кіровоградка вирішила «підзаробити», обікравши помешкання 41-річного місцевого жителя. До того ж, для здійснення цих намірів, вона втягнула у злочин ще й трьох своїх неповнолітніх друзів, 17 та 14 років.

Скориставшись відсутністю господаря вдома, зловмисники, шляхом віджиму замка, проникли у квартиру чоловіка, звідки викрали монітор та праску. Загальна сума збитку становить близько 3000 гривень.
Крадене злодії швиденько продали, а отримані кошти витратили на розваги.
Як виявилось, 19-річна злодійка раніше вже мала судимість за крадіжки. Тепер за свій вчинок дівчині знову доведеться відповісти перед законом.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 304 «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Що ж стосується неповнолітніх, то їм також доведеться відповідати за скоєне, адже стосовно них та їх старшої знайомої відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool