Кіровградці, будьте обережними у зв’язку з ускладненням погодних умов!

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Шановні громадяни! За повідомленням Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології протягом дня 24 березня в обласному центрі та місцями по Кіровоградській області очікується сильний дощ, пориви вітру 15-20 м/с.

Саме тому У ДСНС в області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Варто обмежити користування власним автотранспортом та по можливості не вирушати на далекі відстані, особливо до регіонів, у яких очікується ускладнення погодних умов. Водіям слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Звертайте особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool