Голова Кіровоградської облдержадміністрації прокоментував вчорашні події

Січень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 2406 | Коментарі: 1

Андрій Ніколаєнко: Те, що сталося у Києві вночі, аж ніяк не можна вважати мирним протестом

- Я хочу прокоментувати події, які найбільш обговорювані у суспільстві, що відбувалися у столиці вчора і сьогодні. Існують абсолютно різні оцінки. Але назвати їх мирними акціями протесту уже не можна. Це вже масові заворушення, - висловив свою думку Андрій Ніколаєнко.
- Лідери опозиції довели, що неспроможні керувати тією кількістю людей, яких закликали на Майдан. І вчора ми побачили, на що здатна радикально налаштована велика кількість людей, - продовжив далі керівник області.
- Сьогодні маємо те, що на мою думку, називається масовими заворушеннями, і вони мають бути оцінені з боку влади. Адже жодна влада, жодної демократичної країни не спостерігатиме спокійно за масовими заворушеннями.
- Моя особиста думка – з ситуації необхідно виходити швидко і розумно. Керівники інших держав закликають нас до спокійного діалогу. Ми дотримуємося діалогу. Буде ряд зустрічей із представниками опозиції. Я впевнений, що Україна і цього разу вийде із складної ситуації спокійно.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool