Керівництвом поліції області проведено прийом громадян в Олександрійському районі

Листопад 05, 2016 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

3 листопада заступник начальника поліції Кіровоградщини Дмитро Ткачонок здійснив особистий виїзний прийом громадян у Новопразькій селищній раді разом із начальником Олександрійського районного відділення поліції Олександром Кодаком.

На початку свого візиту представники поліції поспілкувалися з головою селищної ради Ольгою Горбенко, обговорили питання, що стосувалися стану криміногенної ситуації, та шляхи їх вирішення. Також було прийнято рішення про створення громадського формування з охорони публічного порядку та безпеки громадян на території даного населеного пункту.

Дмитро Георгійович запевнив, що найближчим часом буде збільшена штатна чисельність працівників районної поліції, а також наприкінці листопада поточного року розпочнеться набір на конкурсній основі кандидатів на службу в поліції, у тому числі дільничних інспекторів.
Загалом на особистий прийом громадян завітало семеро місцевих жителів. Деякі проблеми, з якими зверталися селяни, вдалося вирішити на місці, а питання, що потребують додаткової перевірки, заступник начальника обласної поліції доручив підлеглим розглянути в найкоротший термін.

У свою чергу, Олександр Кодак зазначив, що найближчим часом із виїзними прийомами відвідає всі села району для вирішення питань громадян у межах компетенції.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської поліції
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool