Керівництво Управління ДСНС в області взяло участь у позачерговому засіданні міжвідомчого оперативного штабу

Січень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

20 січня о 12:30 в режимі відеоконференції відбулось позачергове засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питань готовності органів управління та формувань цивільного захисту центральних та місцевих органів виконавчої влади до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Г. Зубка.

У засіданні взяли участь перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко, начальник ГУНП в Кіровоградській області полковник поліції Сергій Кондрашенко, т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов та керівництво Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології, департаментів житлово-комунального господарства та соціального захисту населення облдержадміністрації, ДП «Кіровоградський облавтодор», ПАТ «Кіровоградобленерго».

На засіданні розглянуто заходи, що вживались для подолання наслідків несприятливих погодних умов 17-20 січня 2018 року та готовність центральних і місцевих органів влади щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов 21-23 січня 2018 року. Крім того, обговорено стан готовності центральних та місцевих органів виконавчої влади до протидії загрозам у зв’язку з ускладненням погодних умов та визначено комплекс заходів щодо реагування на надзвичайні ситуації даного періоду й забезпечення життєдіяльності населення у разі погіршення погодних умов.

Одразу по завершенню онлайн-сесії державної комісії відбулось засідання обласної комісії ТЕБ та НС під головуванням Сергія Коваленка, на якому розглядалось питання належної організації роботи усіх служб та відомств цивільного захисту у зв’язку з погіршенням погодних умов на території області. Олексій Родіонов у своїй доповіді зазначив, що сили та засоби Служби порятунку області, а саме: 211 чоловік особового складу та 57 одиниць техніки Кіровоградського гарнізону цивільного захисту приведені у 100% готовність до виконання завдань за призначенням у зв’язку з ускладнення погодних умов. Крім цього, враховуючи пониження температурного режиму, з метою забезпечення на території області належних умов для життєдіяльності громадян у зимовий період функціонують 20 мобільних та 43 стаціонарні пункти обігріву.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool